Fodtøj

Sko Sko
Støvler Støvler
Tilbehør Tilbehør

Fodtøj til alle aktiviteter

Der er ikke noget som et forkert valg af fodtøj, som kan ødelægge en ellers godt planlagt udflugt i det fri. Godt fodtøj er nemlig helt essentielt for dine præstationer og din komfort – uanset hvad du planlægger af aktiviteter. Derfor har vi på Cooloutdoor fodtøj til enhver udendørsaktivitet du kan kaste dig over – så hvis du skal på vandretur på fjeldet, løbetur i skoven, eller trekking i sneen så kan du finde det helt rigtige fodtøj her. Vi har også et stort udvalg i tilbehør til fodtøj, som børster , voks og gamacher .

Salomon

Et af vores mest populære mærker på hylderne er franske Salomon, som længe har været anerkendt som en af de absolut bedste producenter af fodtøj til outdoormarkedet. En sko eller støvle fra Salomon er kendetegnet ved en lav vægt, høj slidbarhed og et iøjnefaldende design.

Salomons fodtøj er samtidig sko for sko specifikt designet til de mest forskellige aktiviteter: skal du løbe i sne skal du eksempelvis have haft i et par Spikecross 3 CS med metalpigge og Climashield-membran. Skal du derimod løbe på skiftende underlag i skov og kuperet terræn, så er det måske den effektive og hårdføre S-Lab Fellcross Sko du skal have fat i. Og sådan kunne vi blive ved. Salomons sortiment byder på både løbesko, vandresko, sandaler, vandrestøvler og vinterstøvler – så du kan helt sikkert finde et sæt fodtøj, der passer til dig.

Vandrestøvler og vandresko

Udover de fantastiske sko og støvler fra Salomon har vi også et bredt udvalg af mere traditionelt fodtøj til friluftslivet. Blandet andet har vi rigtigt mange bud på den perfekte vandrestøvle – lige fra den luksuriøse og uopslidelige Lhasa Vandrestøvle fra Hanwag til Haglöfs lette og stærke Solid Lite vandrestøvler . Det er bare to eksempler fra det brede sortiment, som også byder på støvler og sko fra Helly Hansen, Garmont og Wolverine.

Varme vinterstøvler

Vi har også rigtigt mange bud på den varme, højskaftede vinterstøvle, som passer perfekt til det danske vintervejr med sne, sjap og slud. Vi fører de kendte vinterstøvler fra Merrell, som eksempelvis Prevoz vinterstøvlen og de populære Parka støvler fra Helly Hansen. Derudover har også Salomon givet sig i kast med deciderede vinterstøvler – og det har ført til den stilsikre vinterstøvle Emmy WP .
Til toppen

Kundeservice

Kontakt

Adresse
Vesterlundvej 4
2730 Herlev
Danmark
Cvr: 3470 0753

Tlf. +45 38 32 10 60
Mail: [email protected]