Madlavning

Køkken og Madlavning

Hos CoolOutdoor.dk finder du alt hvad du har brug for til køkken og madlavning i det fri. Hvad enten du skal på campingtur, rygsæksrejse eller på festival, så har vi alt hvad der skulle være brug for til et skønt måltid mad. Vi forhandler nemlig alt fra gasbrændersæt , termoudstyr , til frysetørret mad . Vi har helt sikkert lige det du står og har brug for til din næste rejse.

Hos os finder du alt hvad du har brug for til madlavning

Vi har et væld af udstyr til dit ude køkken, det vigtigste er selvfølgelig gasbrænderne så du kan lave lækker varmt mad og naturligvis en god kop varm kaffe. Vi forhandler naturligvis kun de bedste kvalitetsmærker så som Trangia , Jetboil , Primus og Optimus . Hver især har de designet fantastiske løsninger til madlavning i det fri, lige fra ovennævnte gasbrændersæt inkl. gryde, køkkenredskaber til opbevaring af mad. Alt designet specielt til friluftslivet, så naturligvis er vægt og fylde i bund.

På CoolOutdoor.dk finder du tilbehør til det hele

Selvom man sidder ude i naturen kan man jo godt have lidt luksus mens man spiser, så vi forhandler naturligvis også udstyr som tallerkner, kopper og bestik, du kan bl. a. se et stort udvalg fra Light my Fire her , alt er specielt designet til friluftslivet, så det er kompakte enheder der fylder og vejer mindst muligt i bagagen. Hos CoolOutdoor.dk forhandler vi også vandrensningssystemer, som du kan se her . Vi har et væld at forskellige drikkedunke bl.a. fra Camelbak og lækkert termoudstyr fra både Primus og Stanley , alt specielt designet til den aktive livsstil.

Madlavning i det fri

Nu er det blevet endnu nemmere at lave mad uden et køkken, nu skal du bare koge noget vand på bålet, med gasbrænderen eller elkedlen. Skal du afsted på en længere rejse hvor der ikke er mulighed for at købe eller finde mad, så har vi også et stort udvalg af frysetørret mad. Hos CoolOutdoor.dk anbefaler vi Trek 'n Eat , de laver lækkert frysetørret mad i speciel indpakning så du behøver ikke engang at tænke på opvasken bagefter, skønt!

Med det nye fantastiske system fra Trekmates, du behøver ikke engang ild for at lave varmt mad, med deres Flameless Cook Systems skal du nemlig bare tilsætte lidt vand og så har du et dejlig varmt måltid. Se eksempel her

Til toppen

Kundeservice

Kontakt

Adresse
Vesterlundvej 4
2730 Herlev
Danmark
Cvr: 3470 0753

Tlf. +45 38 32 10 60
Mail: [email protected]