Ure

Underkategorier
Køn

2 Varer

pr. side
 • Spar
  20%
  M5 Pulsur
  Suunto
  M5 Pulsur Dame

  NU 789,00 kr

  FØR 989,00 kr

 • Spar
  27%
  Starter Stopur
  Silva
  Starter Stopur

  NU 109,00 kr

  FØR 149,00 kr

Ure
0 5 0

2 Varer

pr. side

Ure

På Cooloutdoor.dk har vi et stort udvalg af ure, som er beregnet til outdoorbrug. Et godt outdoorur gør mere end at vise klokken. Det kan også måle trykket, så du bliver advaret, hvis det trækker op til storm. Det kan måle højde og gemme data, så du kan se hvor store højdeforskelle, du har passeret. Og det har indbygget kompas og andre belejlige funktioner.

Suunto ure

Suunto ure er nogle af verdens mest funktionelle og robuste ure. Og derfor har vi dem selvfølgelig også! Suunto ure har alle de detaljer og funktioner, som du har brug for, når du vandrer, bestiger bjerge eller lignende. Og så er det alt sammen pakket ind i et ur, der er lavet til at blive brugt og holder til stort set alt. Suunto ure er også blevet enormt populære blandt politimænd og militærfolk.

Et af vores mest solgte Suunto ure er Suunto Core , som kommer i tre forskellige farver. Dette ur har både kompas, termometer, højdemåler, trykmåler, tider på solop- og nedgange og masser af forskellige ur- og alarmfunktioner. Den har kort sagt alt, man kunne forestille sig at få brug for.

Til toppen

Kundeservice

Kontakt

Adresse
Vesterlundvej 4
2730 Herlev
Danmark
Cvr: 3470 0753

Tlf. +45 38 32 10 60
Mail: [email protected]