Ski / Skiudstyr

Ski Ski
Skitøj Skitøj
Skiudstyr Skiudstyr

Skiudstyr

Når kviksølvet falder og sneen ligger over land, ja så kalder pisterne igen. Og for at du aldrig skal opleve at gå ned på udstyr – heller ikke på skiferien - så har vi samlet et enormt udvalg af ski, skitøj og andet udstyr. Så er du sikker på at skiferien bliver en succes:

Ski

Det giver sig selv, at en skiferie uden ski aldrig rigtig bliver en succes – så du kan selvfølgelig vælge mellem en lang række forskellige ski, fra de største og mest anerkendte producenter som Atomic, Salomon, Line og Armada. Vi har ski til alle – både begyndere og de meget rutinerede skiløbere. Vi har også ski til både park, piste og offpiste:

• Pisteski : Her er skiene til dig, der trives på pisten og de faste, præparerede ruter.
• Parkski : Er du til snowparks, rails og tricks – så er det her du skal finde dine nye ski.
• Offpiste : Bliver du fristet af den dybe, bløde sne, det uforstyrrede landskab og friheden offpiste, så har vi de bedste ski på markedet til dig.

Skitøj

Vi fører naturligvis også alle former for skitøj: skijakker, skibukser, skiundertøj, skisokker, handsker, huer og et stort udvalg af tilbehør. Vi har de førende og bedste mærker på hylderne, eksempelvis skijakker og skibukser fra Haglöfs, Cross, Tierra, Salomon, 2117, Oakley og Colour Wear , skiundertøj fra Helly Hansen, Haglöfs, Ulvang og Kari Traa. I tilbehørsafdelingen har vi også de bedste skisokker fra Falke og de absolut bedste handsker fra svenske Hestra.

Skistøvler

Vores skistøvler kommer fra Salomon og Atomic – to af de absolut bedste producenter på markedet. Vi har en bred række – både til begyndere, eksperter og alt derimellem. Vi har støvler til alle vægtklasser, både for mænd og kvinder – og også til alle former for løb, hvad enten du skal køre race eller offpiste.

Andet udstyr

Der er også meget udstyr, som er værd at overveje en ekstra gang når du skal afsted. Uden et par gode goggles kan det være svært at bevare overblikket, så vi fører de bedste mærker som Oakley, Bollé og Cebe. Sikkerheden skal også være i orden, for ingen har lyst til at komme hjem fra ferien i gips. Derfor har vi både skihjelme og rygskjolde fra producenter som Salomon, Cebe, Bollé og Atomic, så du kommer helskindet igennem et uheld undervejs. Derudover har vi meget andet tilbehør som skistave, tasker og bindinger.
Til toppen

Kundeservice

Kontakt

Adresse
Vesterlundvej 4
2730 Herlev
Danmark
Cvr: 3470 0753

Tlf. +45 38 32 10 60
Mail: [email protected]