Fibersoveposer

Køn

32 Varer

pr. side
Fibersoveposer
0 5 0

32 Varer

pr. side

Fiber

En fibersovepose er det praktiske valg, når du skal have en ny sovepose. Fiberfyldet varmer, selvom det er vådt, det tørrer meget hurtigt, og så er det nemt at holde. Til gengæld vejer og fylder det mere end dun i forhold til isoleringsevnen.

En sovepose med fibre er det rigtige valg, hvis du skal på tur i våde eller fugtige egne. Hvis du ikke orker det besvær, det kan være at have en dunsovepose. Eller hvis ikke vil betale de ekstra penge, en dunsovepose generelt koster. Men tro ikke, at en fibersovepose nødvendigvis står i skyggen af de dyrere dunsoveposer, bare fordi prisen er lavere. Tag for eksempel Bering fra Nordisk. Denne sovepose har vundet priser - og det er ikke uden grund! Den er lavet med den såkaldte Black Yarn-teknologi og med Thermo Dry Soft-fyld, som sørger for, at Bering-soveposen er en af de bedst isolerende soveposer i forhold til vægten. 

Den gode nattesøvn

En god og rolig nattesøvn er altafgørende, når du vandrer eller er på tur. Og et væsentligt skridt i retning af den gode nattesøvn er en ordentlig – og ikke mindst varm – sovepose. Hvis du først ligger ude på fjeldet, og finder ud af, at din sovepose er for kold, er der desværre ofte langt til den nærmeste friluftsbutik. Derfor bør du altid overveje, hvad dine behov er og vælge sovepose derefter. Og det er altid en god idé at være på den sikre side og vælge en sovepose, der er lidt varmere, end du egentlig har brug for.

Heldigvis har vi på Cooloutdoor.dk et stort udvalg af fibersovepose, så du kan vælge den helt rigtige. Aldrig mere skal du ligge og småfryse natten igennem, når du sover i telt. Aldrig mere skal du vågne med rander under øjnene og stivfrosne skuldre. Og aldrig mere skal din vandretur eller teltferie ødelægges af lange og kolde nætter.

Fibersoveposer i alle størrelser og til alle årstider

Vi fører fibersoveposer fra Haglöfs, Helsport, Nordisk, Yeti og Grand Canyon. Alle mærkerne er nogle af de førende producenter inden for friluftsudstyr, og det betyder, at du kan stole 100 % på, at kvaliteten altid er i orden. Alle soveposerne kommer i flere forskellige varianter alt efter størrelse og temperatur. Generelt gælder det, at en komforttemperatur på omkring:

  • -15 til -20° egner sig til vinterbrug
  • 0 til -10° egner sig til forår og efterår
  • 10 til 0° egner sig til sommerbrug

Som sagt kan det imidlertid godt betale sig at vælge en sovepose, der er varmere, end hvad du egentlig har brug for. Det betyder, at du kan bruge soveposen til flere årstider. Det er nemlig let at lyne ned og på den måde ventilere, hvis det bliver for varmt. 

Kontakt

Adresse
Vesterlundvej 4
2730 Herlev
Danmark
Cvr: 3470 0753

Tlf. +45 38 32 10 60
Mail: info@cooloutdoor.dk