Handske fortuna blue str. 10 Basishandske bomuld syet med manchet – nitril-belægning

34 kr.

Oplev komfort og holdbarhed med vores Fortuna Blue-handsker. Syet med manchet og belagt med nitril for ultimativ beskyttelse. Perfekt til ethvert arbejdsmiljø. Køb nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 1121301017687910 Kategori:

Når du arbejder i beton-, træ- eller metalindustrien, er det vigtigt at have de rigtige værktøjer ved hånden. Og når det kommer til beskyttelse af dine hænder, er der ingen som slår vores Fortuna Blue handske.

Denne handske er ikke kun lavet af basishandske bomuld, den er også syet med en manchet, der giver ekstra beskyttelse til din håndled. Og med dens nitril-belægning får du en smidig og glat overflade, der gør det nemt at udføre dine opgaver med præcision og sikkerhed.

Fortuna Blue handsken er kategoriseret som II, hvilket betyder, at den har gennemgået strenge tests og opfylder høje sikkerhedsstandarder. Den er også heldyppet, hvilket betyder, at den er belagt både på fingrene og håndfladen for ekstra beskyttelse mod farlige stoffer og materialer.

Med dens hvide krave og blå belægning skiller denne handske sig ud og giver dig stilen til at udføre dit arbejde med selvtillid og stil. Uanset om du arbejder som entreprenør eller inden for træ- og metalindustrien, er Fortuna Blue handsken din pålidelige følgesvend.

Sæt sikkerheden og komforten højest og invester i vores Fortuna Blue handske i dag. Den er til rådighed i størrelse 10, og med en pris på kun 40.00 kr. er det en lav pris at betale for at beskytte dine hænder på en pålidelig og stilfuld måde.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Handske fortuna blue str. 10 Basishandske bomuld syet med manchet – nitril-belægning”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.