OX-ON allround handske Recycle Comfort 16305, 48% genbrugspolyester. Str. 9

44 kr.

Skab et bedre arbejdsmiljø med OX-ON allround handskerne. Fremstillet af 48% genbrugspolyester for både komfort og bæredygtighed. Str. 9.

Køb her

Varenummer (SKU): 1121301297823883 Kategori:

OX-ON allround handske Recycle Comfort 16305, 48% genbrugspolyester. Str. 9

Tag dine arbejdshandsker til det næste niveau med OX-ON allround handske Recycle Comfort 16305. Disse handsker er ikke kun enestående på grund af deres topkvalitet, men også på grund af deres bæredygtige produktion. Med 48% genbrugspolyester er disse handsker et bevis på, at vi kan beskytte vores hænder og vores planet på samme tid.

Denne allround handske er designet til at imødekomme behovet for nøjagtighed i dit arbejde. Uanset om du er tømrer, snedker, murer eller maskinoperatør, vil disse handsker give dig den nødvendige præcision og komfort, du har brug for. Takket være den højteknologiske strikning af genbrugspolyester, nylon og elastane, garanterer disse handsker høj slidstyrke og holdbarhed.

Du behøver ikke at gå på kompromis med kvaliteten af dine handsker for at være miljøvenlig. Med OX-ON allround handske Recycle Comfort 16305 kan du have begge dele. Gør en forskel med hver bevægelse, du tager, og beskyt dine hænder og vores planet på samme tid.

Køb nu og opgrader din arbejdsgarderobe med disse bæredygtige og komfortable handsker. OX-ON allround handske Recycle Comfort 16305 er ikke kun et valg for dig, der ønsker de bedste handsker, men også for dig, der ønsker at gøre en positiv forskel i verden.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “OX-ON allround handske Recycle Comfort 16305, 48% genbrugspolyester. Str. 9”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.