OX-ON allround handske Recycle Comfort 16305, 48% genbrugspolyester. Str. 10

44 kr.

Få komfort og miljøvenlighed med OX-ON allround handske Recycle Comfort 16305 – 48% genbrugspolyester. Perfekt pasform til størrelse 10.

Køb her

Varenummer (SKU): 1121301297823884 Kategori:

OX-ON allround handske Recycle Comfort 16305, 48% genbrugspolyester. Str. 10

Er du klar til at træde ind i en ny æra af bæredygtigt arbejdstøj? Så er OX-ON allround handske Recycle Comfort 16305 det perfekte valg for dig. Med hele 48% genbrugspolyester i sit strikkede materiale bidrager denne handske ikke kun til at beskytte dine hænder, men også til at beskytte vores planet.

Denne handske er designet til at imødekomme behovene hos professionelle som tømrere, snedkere, murere og maskinoperatører, der kræver præcision og nøjagtighed i deres arbejde. Med sin høje slidstyrke og holdbarhed er du garanteret en lang levetid, uanset hvilke udfordringer du står over for.

Det genbrugte polyester er ikke kun godt for miljøet, det bidrager også til handskenes behagelige pasform og komfort. Handsken er strikket med nylon og elastan, hvilket giver dig den perfekte balance mellem fleksibilitet og styrke. Du vil føle dig helt i kontrol, selv under de mest krævende arbejdsforhold.

OX-ON allround handske Recycle Comfort 16305 er din pålidelige partner, der bringer dig den nødvendige beskyttelse uden at gå på kompromis med stil og komfort. Så gør en forskel i din arbejdshverdag og vælg en handske, der både plejer dine hænder og vores planet. Bestil din handske i størrelse 10 i dag og oplev kvalitet, performance og bæredygtighed i perfekt harmoni.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “OX-ON allround handske Recycle Comfort 16305, 48% genbrugspolyester. Str. 10”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.