Telt – Nordisk Telemark 2.2 PU – 2 personer

2.599 kr.

Oplev friheden med Nordisk Telemark 2.2 PU teltet – det lette og holdbare valg til vandreferier. Perfekt til naturelskere og eventyrere.

Køb her

Varenummer (SKU): 4182902115656214 Kategori:

at komme ind og ud af teltet, uden at forstyrre ens medbeboer. Den lette vægt gør det ideelt til længere vandreture, hvor hver gram tæller. Telemark 2.2 PU er konstrueret med en yderst holdbar og vandafvisende PU-belægning, der sikrer, at du forbliver tør og komfortabel i selv de mest udfordrende vejrforhold.
Teltet har en rummelig indvendig plads, der giver dig og din medvandrer plads til at strække jer og opbevare jeres udstyr sikkert. De lette aluminiumsstænger sikrer stabil konstruktion, selv i blæsende vejrforhold. Den lyse farve på teltet giver god synlighed i naturen og skaber en hyggelig atmosfære indenfor.
Detaljerne på Telemark 2.2 PU er gennemtænkte og praktiske, såsom de reflekterende barduner, der sikrer synlighed om natten, og de justerbare ventiler, der giver optimal luftcirkulation og reducerer kondens. Teltet leveres med en praktisk bæretaske, der gør det nemt at pakke teltet sammen og transportere det på vandreturen.
Nordisk Telemark 2.2 PU er det perfekte valg for eventyrlystne vandrere, der ønsker et pålideligt og holdbart telt, der kan klare det barske nordiske terræn. Uanset om du planlægger en weekendtur eller et længere vandreventyr, vil Telemark 2.2 PU være din trofaste følgesvend, der giver dig tryghed og komfort under åben himmel. Tag det med dig på dine eventyr og skab uforglemmelige øjeblikke i naturen med Nordisk Telemark 2.2 PU – dit perfekte fristed væk fra hverdagens travlhed.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Telt – Nordisk Telemark 2.2 PU – 2 personer”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.