Pinewood Wool uldhandsker-mossgreen-M/L – Handsker

199 kr.

Hold varmen og behold stilen med disse lækre uldhandsker fra Pinewood Wool. Perfekt til udendørsaktiviteter. Bestil dine i dag.

Køb her

Varenummer (SKU): 10531700767974644 Kategori:

Foråret er på vej, og det er tid til at omfavne de varme og hyggelige elementer i denne skiftende sæson. Med disse Pinewood Wool uldhandsker i den smukke farve mosgrøn vil du være klar til at udforske naturen og nyde de kølige forårsdage med stil og komfort.

Disse strikkede uldhandsker er fremstillet af 70% uld, hvilket sikrer en utrolig blød og varmende følelse, samtidig med at de er åndbare og perfekte til at holde dine hænder komfortable og beskyttede. Handskerne har en behagelig fleeceforing, der føles blid mod huden og giver ekstra isolering mod kulden.

Uldhandskerne er designet med en forstærket håndflade, der giver ekstra holdbarhed og greb, så du kan bevæge dig frit og sikkert i ethvert terræn. Den elegante mosgrønne farve tilføjer et strejf af naturinspiration til dit outfit og matcher perfekt med forårets farverige omgivelser.

Uanset om du er på vandretur i skoven, cykler gennem byen eller bare nyder en kop varm kakao på en kølig forårsdag, vil disse Pinewood uldhandsker være dine pålidelige ledsagere. Så lad dig inspirere af naturens skønhed og komforten i disse lækre uldhandsker og gør dig klar til at omfavne forårets eventyr med stil og varme.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Pinewood Wool uldhandsker-mossgreen-M/L – Handsker”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.