Zippo Car 75-års Jubilæums Lighter

1.199 kr.

Fejr Zippo Car 75-års jubilæum med en unik samlerlighter. Klassisk design og historie mødes i dette eksklusive og tidløse stykke.

Køb her

Varenummer (SKU): 1612800194227527 Kategori:

Zippo Car 75-års Jubilæums Lighter er ikke bare en lighter; det er en historiefortæller, en ægte samlergenstand og en fejring af bilkulturens rige arv. Denne limited edition lighter hylder 75-års jubilæet for Zippo-bilens debut på vejene og indfanger essensen af amerikansk bilhistorie og æstetik.

Designet med en enestående håndværksmæssig ekspertise og enestående opmærksomhed på detaljer, er denne Armor® High Polish Black Collectible et kunstværk i sig selv. Den polerede sorte overflade skaber et sofistikeret og elegant udtryk, der skiller sig ud i enhver samling. Den ikoniske Zippo-logo pryder lighterens front og symboliserer kvalitet og pålidelighed, som Zippo er kendt for.

Zippo Car 75-års Jubilæums Lighter er ikke kun et smukt stykke tilbehør, men det er også en påmindelse om bilhistoriens fascinerende udvikling. Fra de tidlige produktmobiler til de moderne Zippobiler, denne lighter fortæller historien om køretøjets evolution. Den er et must-have for entusiaster af biler, lightere eller simpelthen historiefortælling gennem unikke genstande.

Med denne limited edition lighter får du ikke kun et funktionelt redskab til tænding af dine favoritcigarer eller cigaretter, men også et samtaleemne, et samlerobjekt og en påmindelse om den enestående arv, som Zippo repræsenterer. Vælg Zippo Car 75-års Jubilæums Lighter for at tilføje en elegant og meningsfuld touch til din samling, eller forkæl en bilentusiast med en gave, de aldrig vil glemme. FirebaseDatabaseog: 1199.00Kr.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Zippo Car 75-års Jubilæums Lighter”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.