Greenhand Bålfad på ben – Jern patineret look – 1002716

249 kr.

Opdag den perfekte kombination af stil og funktionalitet med vores Greenhand bålfad på ben. Skab hygge og varme på terrassen med stil.

Køb her

Varenummer (SKU): 5348500128577623 Kategori:

Med dette smukt designede Greenhand bålfad på ben kan du skabe hygge og stemning i din have eller på terrassen året rundt. Bålfadet er lavet af kvalitetsstål og har et rustbehandlet finish, der giver det et flot jernpatineret look. Den aftagelige stativ gør det nemt at placere bålfadet, og det kan bruges på både græs, fliser eller grus.

Med en diameter på 47 cm og en højde på 22,5 cm er dette bålfad ideelt til at skabe en indbydende atmosfære til dine udendørs sammenkomster. Nyd varmen fra flammerne, mens du tilbereder lækre marshmallows eller rister skumfiduser. Bålfadet er også perfekt til at grille pølser eller stege skumfiduser med børnene.

Det rustikke design og den holdbare konstruktion gør dette bålfad til et stilfuldt og funktionelt tilbehør til enhver udendørs plads. Skab minder omkring bålet med familie og venner, eller nyd en stille aften alene med en god bog og din yndlingsdrik.

Greenhand bålfad på ben er det perfekte valg for alle, der elsker at tilbringe tid udendørs og ønsker at skabe en hyggelig atmosfære. Gør dit udendørs rum endnu mere indbydende med dette elegante bålfad, som vil være et populært samlingspunkt i din have i mange år fremover. Bestil dit eget Greenhand bålfad på ben i dag og tag det første skridt mod uforglemmelige øjeblikke under åben himmel.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Greenhand Bålfad på ben – Jern patineret look – 1002716”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.