Trespass – Caterthun 4-personers telt (Blå)

1.399 kr.

Få din ultimative udendørsoplevelse med Trespass Caterthun teltet. Plads til 4 personer, let at opsætte og i en smuk blå farve. Kvalitet og komfort til dine eventyr.

Køb her

Varenummer (SKU): 8757800203565805 Kategori:

Det Trespass Caterthun 4-personers telt er det ultimative valg til din næste udendørs eventyr. Dette rummelige telt er designet til at imødekomme behovene hos en familie eller en gruppe venner på op til fire personer og kommer i en flot blå farve, der skiller sig ud på enhver campingplads.

Med sit vandtætte design og robuste konstruktion kan du føle dig tryg i enhver vejrforhold. Den tunneldesignede struktur tilbyder ikke kun maksimal stabilitet, men skaber også ekstra opbevaringsplads i form af en indgangsforlængelse. Her kan du opbevare beskidt og vådt udstyr, så du kan holde dit soveområde rent og tørt.

Tentet har to sovekabiner, der giver privatliv og komfort til alle i gruppen. De store ventilationsåbninger sikrer, at luften cirkulerer frit og giver en behagelig temperatur inde i teltet, selv på varme sommerdage. Den lette vægt gør det nemt at rejse med, og det er hurtigt at sætte op, så du kan bruge mere tid på at udforske og nyde naturen.

Med Trespass Caterthun teltet kan du skabe uforglemmelige øjeblikke med dine nærmeste under stjernerne og føle dig hjemme langt væk fra hverdagens travlhed. Gør dig klar til at udforske verden og skabe minder for livet med dette pålidelige og stilfulde telt, der vil være din trofaste følgesvend på alle dine eventyr.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Trespass – Caterthun 4-personers telt (Blå)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.