Tilbud!

101 Inc Tactical Operator Handske Sort XX-Large

Original price was: 189 kr..Current price is: 129 kr..

Bliv en sand taktisk mester med 101 Inc Tactical Operator Handske. Den ultimative handske til beskyttelse og greb. Perfekt til enhver situation.

Køb her

Varenummer (SKU): 1612800135387695 Kategori:

Gør dig klar til at opleve den ultimative beskyttelse og komfort med vores 101 Inc Tactical Operator Handsker i sort.

Disse handsker er skabt til at imødekomme de mest krævende behov hos taktiske og operationelle professionelle. Fremstillet med inderliggende lidenskab og dygtighed, har vi brugt den fineste kvalitetssyntetisk læder og stof, der sikrer enestående holdbarhed og lang levetid.

Med stretchfunktion tilbyder vores handske en perfekt pasform, som giver dig en høj grad af bevægelsesfrihed og ultimativ kontrol. Du kan fokusere på dine opgaver uden at blive hæmmet af ubehag eller begrænsninger.

Udover komforten, er vores handske også designet med ekstra beskyttelse ved knoerne for at sikre, at du er godt beskyttet under selv de mest intense situationer. Du kan være sikker på, at dine hænder er beskyttet mod stød, slag og uforudsigelige forhindringer.

Uanset om du er en professionel i sikkerhedsbranchen, militæret eller politiet, eller om du elsker udendørs aktiviteter som airsoft og paintball, vil vores 101 Inc Tactical Operator Handsker i sort være din pålidelige partner.

Så klæd dig ordentligt på og oplev den ægte følelse af sikkerhed, komfort og kontrol med vores 101 Inc Tactical Operator Handsker. Din næste mission venter på dig, og vi er her for at sikre, at du er klar. Så skynd dig og få fat i dine egne handsker i dag.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “101 Inc Tactical Operator Handske Sort XX-Large”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.