Tilbud!

409370 Double layered Garden Windbreak Fencing PE 1×3 m

Original price was: 357 kr..Current price is: 328 kr..

Oplev en havestil med stil med vores dobbeltlagte havevindskærm af PE, der er ideel til at skabe privatliv og beskyttelse mod vinden i din have. Besøg os nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 11936800197821454 Kategori:

Skab din egen private oase med vores dobbeltlags havevindskærm. Med vores 409370 dobbeltlags havevindskærm i PE på 1×3 meter kan du nyde din have i fuldstændig privatliv og beskyttelse mod vinden. Denne vindskærm er designet til at skabe en barriere mod vinden, solen og uønskede nysgerrige blikke.

Vores havevindskærm er lavet af HDPE net med en PP-tarpaulin med en densitet på 550 g/m², hvilket giver en robust og holdbar løsning til dine udendørs behov. Den er 100% opak, hvilket betyder, at den effektivt skærmer for synlighed indefra og udefra, hvilket giver dig mulighed for at slappe af og nyde din have i fred og ro.

Denne vindskærm er alsidig og kan bruges som en skærm til din terrasse eller have, eller endda som en skillevæg til at opdele forskellige områder af din udendørs plads. Med dens lette og lette design er den nem at installere og flytte efter behov.

Invester i din egen private fristed med vores dobbeltlags havevindskærm og skab et smukt og afslappende miljø i din have. Lad dig inspirere af naturen og skab din egen personlige udendørs oase med vores kvalitetsvindskærm i PE.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “409370 Double layered Garden Windbreak Fencing PE 1×3 m”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.