Tilbud!

Armytek Zippy Extended Set Red / 160 Lm / 60:110 / Headmount / Magnet / Ip67 / Built-in Li-pol Battery – Pandelampe

Original price was: 157 kr..Current price is: 140 kr..

Oplev enestående lyskraft med Armytek Zippy pandelampe. Imponerende 160 Lumen output, justerbar vinkel og praktiske funktioner gør den perfekt til alle udendørs eventyr.

Køb her

Varenummer (SKU): 6736800341249097 Kategori:

Med Armytek Zippy Extended Set pandelampen kan du oplyse dine omgivelser, uanset hvor du befinder dig. Denne kraftfulde pandelampe er designet til at give dig lys i selv de mest udfordrende situationer. Med en imponerende lysstyrke på 160 Lumen vil du have klar og skarp belysning, uanset om du er ude på vandretur, i lejren eller bare i haven.

Armytek Zippy Extended Set er ikke kun en pandelampe – den er en pålidelig ledsager til dine eventyr. Med en brændetid på op til 60 timer på laveste indstilling og 110 minutter på højeste indstilling kan du stole på, at lyset vil vare, så længe du har brug for det. Desuden har pandelampen en praktisk indbygget Li-pol batteri, så du ikke behøver at bekymre dig om at skifte batterier undervejs.

Den robuste konstruktion gør Armytek Zippy Extended Set ideel til udendørs aktiviteter. Med en IP67-klassifikation er pandelampen vandtæt og støvtæt, hvilket betyder, at den kan klare selv de mest barske vejrforhold. Uanset om det regner eller sner, kan du fortsætte med at udforske verden uden at skulle bekymre dig om din pandelampe.

Med det medfølgende headmount er det let og bekvemt at have Armytek Zippy Extended Set på hovedet, så du har begge hænder fri til andre opgaver. Derudover har pandelampen en magnetisk base, så den kan fastgøres til metaloverflader for endnu mere alsidighed.

Så uanset om du er på campingtur, vandretur eller bare har brug for lys i hverdagen, vil Armytek Zippy Extended Set pandelampen være din pålidelige lyskilde. Oplev friheden ved klar og skarp belysning med denne alsidige og holdbare pandelampe, der er skabt til eventyr.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Armytek Zippy Extended Set Red / 160 Lm / 60:110 / Headmount / Magnet / Ip67 / Built-in Li-pol Battery – Pandelampe”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.