Tilbud!

Compeed High Heel vabelplaster – 5 stk.

Original price was: 65 kr..Current price is: 57 kr..

Få komfort i høje hæle. Compeed High Heel vabelplaster lindrer smerte og beskytter dine fødder. 5 stk. i pakken. Gør glamourøse begivenheder endnu mere behagelige.

Køb her

Varenummer (SKU): 6736401788157637 Kategori:

Træd i dine yndlingssko med selvtillid ved hjælp af Compeed High Heel vabelplaster. Dette unikke og innovative plaster er udviklet specielt til kvinder, der elsker at bruge høje hæle, men ikke er fan af de smertefulde vabler, der ofte følger med.

Med Compeed High Heel vabelplaster kan du endelig opnå den fulde komfort, du fortjener. Det er designet i en elegant sommerfugleform, der passer perfekt til skoene og giver en diskret beskyttelse, som ikke ødelægger din stil. Plasteret er lavet af superblødt og fleksibelt materiale, der former sig efter din fod og forhindrer friktion og gnidning med skoene.

Det unikke ved Compeed High Heel vabelplaster er dets avancerede teknologi, der skaber en perfekt helbredende og beskyttende barriere. Den hydrokolloide gel i plasteret beskytter og lindrer øjeblikkeligt vabler, samtidig med at den fremmer hurtig heling. Du vil snart glemme, at du havde en vabel i første omgang.

Med en pakke med 5 stk. High Heel vabelplastre er du godt rustet til at klare selv de længste og mest glamorøse begivenheder uden ubehag. Så gør dig klar til at danse hele natten væk, gå maratonlignende indkøbsture eller imponere på kontoret – uden at bekymre dig om smertefulde vabler.

Tag dine højhælede sko på med selvtillid og ubegrænset komfort. Med Compeed High Heel vabelplaster vil dine fødder takke dig, og du vil føle dig som en ægte stjerne på ethvert event.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Compeed High Heel vabelplaster – 5 stk.”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.