GRØN KASKET | OD NET BASEBALL CAP – MIL-TEC

129 kr.

Bliv en trendsetter med vores Grøn Kasket, der kombinerer stil og funktionalitet perfekt. Gør indtryk og beskyt dig mod solens stråler.

Køb her

Varenummer (SKU): 10782400197671999 Kategori:

Tag på eventyr med vores GRØN KASKET | OD NET BASEBALL CAP – MIL-TEC. Denne baseballkasket i trucker-stil er perfekt til dig, der elsker udendørsaktiviteter og ønsker at tilføje et strejf af stil til dine eventyr.

Vores baseballkasket er lavet af en kombination af 83% polyester og 17% bomuld, der sikrer en holdbar og behagelig pasform. Med to områder med lukning med krog og løkke kan du nemt fastgøre dine yndlingsmærker eller logoer for at tilpasse kasketten efter din personlige stil.

Den lette og åndbare netmateriale gør det muligt for din hovedbund at ånde, selv under de varmeste forhold. Ripstop-stoffet på toppen og foran sikrer yderligere holdbarhed og beskyttelse mod eventuelle rifter eller tårer.

Vores GRØN KASKET | OD NET BASEBALL CAP – MIL-TEC er justerbar ved krog og løkke, hvilket gør det muligt at tilpasse pasformen efter dine præferencer. Om du har en stor eller lille hovedstørrelse, så er denne kasket designet til at passe til alle.

Som en ekstra bonus inkluderer vi en aftagelig Mil-Tec mærkat, så du kan tilføje et ekstra strejf af karakter til din kasket.

Tag på eventyr med stil og beskyttelse med vores GRØN KASKET | OD NET BASEBALL CAP – MIL-TEC. Gør dig klar til at erobre naturen og skabe uforglemmelige minder, mens du ser fantastisk ud undervejs. Skynd dig at erhverve denne kasket, som er et must-have til alle eventyrslystne sjæle.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “GRØN KASKET | OD NET BASEBALL CAP – MIL-TEC”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.