Lille rygsæk til vandring | STORM 30 RECCO – Tatonka – Titan grey

1.299 kr.

Fås nu: Den perfekte vandrerpartner. Lille og kraftfuld, med RECCO-teknologi, ergonomisk design og masser af opbevaringsmuligheder – Køb den nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 10782400201199272 Kategori:

Med STORM 30 RECCO rygsækken fra Tatonka kan du forvandle enhver vandretur til en uforglemmelig oplevelse. Denne imponerende rygsæk på 30 liter er designet til at være den perfekte følgesvend til dine udendørs eventyr.

Uanset om du er en erfaren vandrer eller en nybegynder på udforskningsturen, vil denne rygsæk opfylde alle dine behov. Den er udstyret med et ventileret bæresystem, der sikrer, at du altid er komfortabel, selv under lange ture. Du vil næsten glemme, at du har den på, da den er så let og ergonomisk designet.

STORM 30 RECCO rygsækken er også utrolig praktisk med sine sidelommer, der giver dig nem adgang til dine forsyninger og udstyr. Du kan nemt opbevare din vandrestang med den smarte fikseringsfunktion og være klar til ethvert terræn.

Et ekstra lag sikkerhed er også indbygget i denne rygsæk med det innovative RECCO® nødrefleks. Dette system muliggør hurtig lokalisation og redning af dig, hvis uheldet er ude.

Uanset om du vandrer i regn eller solskin, er denne rygsæk også klar til at beskytte dine ejendele. Den leveres med et regnslag, så du kan være sikker på, at intet kommer til skade.

Tag på eventyr med STORM 30 RECCO rygsækken fra Tatonka og oplev naturen på en helt ny måde. Uanset om du er på en weekendtur eller en lang vandretur, vil denne rygsæk være din trofaste følgesvend. Køb den i dag, og begynd dit eventyr i morgen.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Lille rygsæk til vandring | STORM 30 RECCO – Tatonka – Titan grey”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.