OX-ON allround handske flexible supreme 1600, meget slidstærk, OekoTex-certificeret. Str. 10

34 kr.

Beskyt dine hænder med OX-ON allround handske. Den er utroligt slidstærk og har en fleksibel pasform. OekoTex-certificeret for din fred i sindet. Størrelse 10.

Køb her

Varenummer (SKU): 1121301297823857 Kategori:

OX-ON allround handsken, Flexible Supreme 1600, er den ultimative handske til enhver situation. Denne handske er ikke blot ekstremt slidstærk, men den er også OekoTex-certificeret, hvilket betyder, at den er fri for skadelige kemikalier og allergifremkaldende stoffer. Du kan sikre dig selv en behagelig og sikker arbejdsoplevelse med denne handske i størrelse 10.

Denne allround handske er specielt designet til at give dig optimal fingerføling, samtidig med at den effektivt beskytter dine hænder. Uanset om du arbejder som tømrer, murer, sliber, mekaniker eller med enhver anden opgave, så kan du være sikker på, at denne handske giver dig den nødvendige beskyttelse og komfort.

Handsken er designet til at være ekstra fleksibel, hvilket giver dig den frihed og bevægelsesfrihed, du har brug for til at udføre dit arbejde effektivt. Du vil kunne mærke, hvordan handsken former sig efter din hånd og giver dig en optimal pasform, som vil gøre det muligt for dig at arbejde uden besvær.

Vores handske er ikke kun praktisk, den er også stilfuld med sit moderne design. Den får dig til at skille dig ud fra mængden og viser, at du sætter pris på både kvalitet og æstetik. Du kan være stolt af at have denne handske på, uanset hvilket arbejde du udfører.

Så uanset om du har brug for en beskyttende handske til dit daglige arbejde eller til dine gør-det-selv projekter, er OX-ON allround handske Flexible Supreme 1600 det perfekte valg. Med dens slidstærke materiale og behagelige pasform får du en handske, der kan følge dig i lang tid. Gør dig selv en tjeneste og investér i denne fantastiske handske i dag. Din sikkerhed og komfort er det vigtigste, og denne handske vil sikre begge dele.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “OX-ON allround handske flexible supreme 1600, meget slidstærk, OekoTex-certificeret. Str. 10”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.