OX-ON allround handske flexible supreme 1600, meget slidstærk, OekoTex-certificeret. Str. 9

34 kr.

Få overlegen beskyttelse med OX-ON allround handsken – fleksibel, slidstærk og OekoTex-certificeret. Findes i størrelse 9.

Køb her

Varenummer (SKU): 1121301297823856 Kategori:

Få en uovertruffen beskyttelse og komfort med OX-ON allround handske flexible supreme 1600, en ægte vinder i sit felt. Denne handske er udviklet til at give dig den bedst mulige fingerføling og samtidig beskytte dig mod skader, uanset hvilken type arbejde du udfører.

Med sin ekstremt slidstærke konstruktion og OekoTex-certificering kan du have fuld tillid til, at denne handske er skabt til at vare. Du behøver ikke bekymre dig om at skulle udskifte handskerne ofte, da de er designet til at klare selv de mest udfordrende opgaver.

Den fleksible pasform gør det muligt for dig at bevæge dine hænder frit og ubesværet, hvilket giver enestående komfort hele dagen. Du kan roligt udføre dine opgaver uden at skulle tage hensyn til irriterende begrænsninger i bevægelserne.

OX-ON allround handske flexible supreme 1600 er det perfekte valg for dig, der ønsker det bedste af det bedste. Med disse handsker vil du føle dig inspireret til at yde dit bedste og opnå enestående resultater i dit arbejde.

Vær sikker på, at dine hænder er i gode hænder med OX-ON allround handske flexible supreme 1600. Gå ikke på kompromis med kvaliteten – vælg en handske, der er skabt til at bringe dit arbejde til nye højder.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “OX-ON allround handske flexible supreme 1600, meget slidstærk, OekoTex-certificeret. Str. 9”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.