Pande – Trangia 25 – Ultra Light – Aluminium

79 kr.

Opgrader dit udendørskøkken med Trangia 25 panden. Ultralet aluminium, holdbarhed og kompakthed gør den perfekt til friluftslivet.

Køb her

Varenummer (SKU): 4182902108433904 Kategori:

og mere holdbart, hvilket gør det ideelt til udendørs brug. Pandeoverfladen er belagt med en non-stick coating, der gør madlavning og rengøring til en leg.

Med Trangia 25 panden kan du glæde dig til madlavning på campingturen, vandreturen eller bare i baghaven. Den lette vægt gør det nemt at transportere panden, og det kompakte design gør den nem at opbevare i din rygsæk eller køkkenskab.

Panden har en diameter på 22 cm, hvilket giver dig rigeligt med plads til at tilberede lækre måltider til dig selv eller dine medcampister. Den er designet med en praktisk hank, så du sikkert kan håndtere panden, selv når den er varm.

Uanset om du vil stege bacon til morgenmad, stege grøntsager til aftensmad eller blot varme en kop suppe, vil Trangia 25 panden være din pålidelige følgesvend. Den er holdbar, praktisk og designet til at give dig den bedste madlavningsoplevelse, uanset hvor du befinder dig.

Så invester i Trangia 25 panden i dag og tag din udendørs madlavning til det næste niveau. Med denne pande vil du altid være klar til at lave fantastiske måltider under åben himmel og skabe uforglemmelige øjeblikke med dem, du holder af.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Pande – Trangia 25 – Ultra Light – Aluminium”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.