Tilbud!

PETZL ACTIK CORE Genopladelig Pandelampe – Green

Original price was: 603 kr..Current price is: 499 kr..

Oplev førsteklasses lys og ubegrænset bekvemmelighed med PETZL ACTIK CORE genopladelige pandelampe. Skabt til eventyrere, der søger pålidelig belysning, leverer denne lampe langvarig ydeevne og enestående komfort. Opdag friheden ved genopladelighed idag.

Køb her

Varenummer (SKU): 6736801857319917 Kategori:

Lad mig præsentere dig for den fantastiske PETZL ACTIK CORE Genopladelige Pandelampe i den ikoniske grønne farve. Denne pandelampe er den ultimative følgesvend til dine udendørs eventyr og vil lyse vejen for dig som ingen andre.

Med den indbyggede genopladelige CORE-batteripakke vil du aldrig mere skulle bekymre dig om at løbe tør for batteri. Du kan nemt oplade lampen via USB og have den klar til brug igen på ingen tid. Aldrig mere besvær med at finde de rigtige batterier.

ACTIK CORE er perfekt designet til at opfylde dine behov. Den kan levere op til 450 lumens, hvilket sikrer en kraftig og bred lysstråle, der strækker sig langt ud i mørket. Uanset om du vandrer, løber eller camperer, vil pandelampens tre forskellige lysindstillinger give dig den rette belysning til enhver situation. Du kan endda skifte til det røde lys, når du har brug for at bevare nattesynet.

Komfort er også i fokus med ACTIK CORE. Den er let og behagelig at have på, takket være det justerbare hovedbånd og det ergonomiske design. Du vil næsten glemme, at du har den på. Lampens vandtætte konstruktion gør den også velegnet til alle former for vejr, så du kan fortsætte dine eventyr uden at behøve bekymre dig.

Så tag det næste skridt i din friluftserfaring og gør dig klar til at erobre mørket med PETZL ACTIK CORE Genopladelig Pandelampe. Bestil din egen i dag og bliv inspireret til at udforske verden på en helt ny måde. Lyset venter på dig.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “PETZL ACTIK CORE Genopladelig Pandelampe – Green”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.