Termokop | Horizon 0,5L Tumbler – Camelbak – Moss

229 kr.

Hold din drik varm i timevis med Horizon Termokop fra Camelbak. Robust design, holdbar konstruktion og lækkert Moss-finish. Bestil nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 10782400197748335 Kategori:

Når du er på farten, fortjener du kun det bedste – og det får du med Horizon 0,5L Tumbler fra Camelbak. Denne termokop er skabt til de eventyrlystne sjæle, der ønsker at nyde deres yndlingsdrikke, uanset hvor de befinder sig.

Med en kapacitet på 0,5 liter har du rigeligt med plads til at fylde din tumbler med din foretrukne kaffe, te, smoothie eller cocktails. Den dobbeltvæggede rustfrie stålkonstruktion holder din drikkevare varm i op til 6 timer eller kold i op til 24 timer, så du kan nyde den lige så længe, du vil.

Det tri-mode låg giver dig fleksibilitet til at drikke på din foretrukne måde. Giv slip på stressen fra hverdagen, og tag et øjeblik til at nyde en velsmagende pause med Horizon 0,5L Tumbler. Den lette og holdbare konstruktion gør den nem at have med på farten, uanset om du er på vej til arbejde, træning eller på campingtur.

Den smukke mossgrønne farve giver et touch af natur til din dag og minder dig om skønheden i omgivelserne omkring dig. Lad Horizon 0,5L Tumbler være din pålidelige ledsager, der giver dig den perfekte kombination af stil, funktionalitet og holdbarhed.

Investér i din daglige stil og velvære med Camelbak’s Horizon 0,5L Tumbler. Gør hvert øjeblik specielt, og nyd dine drikkevarer med stil og elegance. Tag kontrol over dine eventyr, og oplev verden med en varm eller kold drik i hånden. Skab dine egne memoires, mens du omgiver dig med kvalitet og skønhed. Tag det første skridt mod at gøre dine hverdage lidt mere eventyrlige med denne fantastiske Horizon 0,5L Tumbler fra Camelbak.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Termokop | Horizon 0,5L Tumbler – Camelbak – Moss”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.