Tilbud!

Trangia 25-6 UL

752 kr.

Tag på episke udendørs eventyr med Trangia 25-6 UL – det letvægtige og pålidelige kogesæt, der sikrer gourmetmåltider på farten. Begrænset antal. Bestil nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 9613600242938635 Kategori:

Opdag friheden ved at tage dit udendørseventyr til næste niveau med Trangia 25-6 UL stormkøkkenet. Dette fantastiske køkkensæt er designet med opmærksomhed på detaljer og vil blive din trofaste følgesvend på dine rejser.

Med to vindskærme, en øverste og en nederste, er Trangia 25-6 UL og dets integrerede design snedige på mange måder. Den ultralette aluminiumkonstruktion gør det let at transportere og opstille, så du kan nyde dine måltider under alle forhold uden at bekymre dig om besværet ved opsætning.

Sættet inkluderer to rummelige kasseroller på henholdsvis 1,5 og 1,75 liter. Disse velsmagende aluminiumkasseroller er udstyret med et praktisk Non-Stick teflonbelægning, der gør madlavning og rengøring en leg. Dit måltid vil glide lige ud af gryden uden at klistre, og rengøringen efterfølgende vil være hurtig og nem.

Men det stopper ikke der. Trangia 25-6 UL leveres også med en alsidig pande/låg, der kan bruges til stegning, bagning og endda som en låg til kasserollerne. Denne multifunktionelle pande vil helt sikkert tilfredsstille selv de mest kræsne madentusiaster og give dig mulighed for at tilberede fantastiske måltider, uanset hvor du befinder dig.

Uanset om du er på vandretur, camping eller bare på en udflugt i naturen, vil Trangia 25-6 UL give dig mulighed for at lave mad på en fantastisk og praktisk måde. Glem alt om besvær med improviserede madlavningssystemer eller dårlige måltider. Med Trangia 25-6 UL får du den ultimative kombination af pålidelighed, funktionalitet og letvægt.

Grib fat i dette fantastiske stormkøkken i dag og lad din gastronomiske opdagelsesrejse begynde.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Trangia 25-6 UL”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.