Trangia Kedel 1,4 Liter

160 kr.

Få magiske øjeblikke på tur med Trangia Kedel. Holdbare materialer og 1,4 liters kapacitet gør det til det perfekte valg for eventyrere.

Køb her

Varenummer (SKU): 9613601959621881 Kategori:

Trangia Kedel 1,4 Liter er en sand livredder i naturen og på eventyr. Denne kedel er blevet møjsommeligt designet og konstrueret til at gøre kogning af vand til en lekende leg.

Det letvægtige aluminiumsmateriale sikrer en hurtig og effektiv opvarmning af væsken, så du ikke behøver at vente længe på din varme kop kaffe eller te. Med en kapacitet på 1,4 liter har du rigeligt med kapacitet til at lave varme drikke til hele gruppen eller blot dig selv, når du har brug for det mest.

Den høje hank kan nemt lægges ned, hvilket gør det praktisk at opbevare og transportere kedlen sammen med dine andre udstyr. Det løse låg sikrer en nem adgang til indholdet af kedlen, så du hurtigt kan fylde den op eller hælde væsken ud, når det er nødvendigt.

Vær opmærksom på, at Trangia Kedel 1,4 Liter ikke passer ind i Trangia sæt under transport, men denne lille ulempe opvejes til fulde af dens imponerende ydeevne og alsidighed.

Tag denne kedel med dig på dine ekspeditioner, campingture eller udflugter i naturen, og oplev den ubesværede glæde ved at have varm drikke inden for rækkevidde. Trangia Kedel 1,4 Liter – din pålidelige ledsager på alle dine eventyr.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Trangia Kedel 1,4 Liter”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.