Trangia Pakning EG25 2 stk

30 kr.

Beskyt dit Trangia-udstyr med disse holdbare EG25-pakninger. Sikkerhed og holdbarhed i topklasse. Gør dit outdoor-eventyr endnu bedre.

Køb her

Varenummer (SKU): 9613601959625016 Kategori:

Pak din Trangia med selvtillid og sikkerhed med vores Trangia Pakning EG25 2 stk. Disse ekstra gummiringe er det perfekte tilbehør til Trangia låg BL25 og sørger for, at din spritbrænder er tæt og sikkert på plads.

Vi ved, at selv de bedste ting kan blive slidte og tørre ud over tid, og det inkluderer også den indvendige O-ring på din Trangia. Med vores gummiringe kan du nemt udskifte den gamle og sikre dig, at din spritbrænder fungerer optimalt igen.

Dyk ned i naturens eventyr uden bekymringer. Med vores Trangia Pakning EG25 2 stk er du garanteret en tæt forsegling og en effektiv spritbrænder, uanset hvor du befinder dig. Det er pålidelighed pakket ind i et lille stykke gummi.

Så løft låget med selvtillid, og sæt din Trangia i brand med vores Trangia Pakning EG25 2 stk. Tro mig, du vil takke dig selv for at have denne nødvendighed i din udstyrssamling. Gør dig klar til uforglemmelige øjeblikke og bekymringsfri eventyr med vores pålidelige gummiringe.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Trangia Pakning EG25 2 stk”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.