Trangia Stormkøkken 25-6 Ul

959 kr.

Kog op i naturens vildeste storme. Trangia Stormkøkken 25-6 Ul er ultralet, kompakt og brændstofeffektivt – perfekt til eventyrlystne outdoor-entusiaster.

Køb her

Varenummer (SKU): 1084901446987329 Kategori:

Dit eventyr i det fri begynder her med Trangia Stormkøkken 25-6 Ul. Lad mig fortælle dig, hvorfor dette stormkøkken er en uundværlig ledsager til dine udendørs eventyr.

Med sin imponerende størrelse og kapacitet er Trangia 25-6 Ul det perfekte valg til grupper på 3-4 personer. Uanset om I skal på vandretur, camping eller bare nyde naturen, vil dette stormkøkken sørge for, at I kan tilberede lækre måltider uden besvær.

Pakken indeholder to robuste gryder på henholdsvis 1,75 og 1,5 liter, så I kan tilberede alt fra simreretter til varme supper med lethed. Derudover får I også en praktisk kedel på 0,9 liter til at brygge jeres yndlingsdrikke og en pande til at lave perfekte pandekager eller stege saftige bøffer.

Med den medfølgende vindskærm er I sikret optimal beskyttelse mod vinden, så I kan opretholde en jævn og effektiv varme under madlavningen. Og med den pålidelige spritbrænder kan I være sikre på, at I altid har en pålidelig varmekilde til rådighed.

Trangia Stormkøkken 25-6 Ul er ikke kun praktisk, det er også utroligt let og kompakt. Med en vægt på kun 1085 gram kan I nemt transportere det i jeres rygsæk uden at blive besværet. Du kan endda løse håndtagene for at spare endnu mere plads.

Så hvis du er en eventyrer, der ikke er bange for at udforske naturen og ønsker at nyde lækre måltider under åben himmel, så er Trangia Stormkøkken 25-6 Ul det ultimative værktøj til dig. Gør dig klar til at lave gastronomiske mesterværker selv under de mest barske forhold med Trangia Stormkøkken 25-6 Ul.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Trangia Stormkøkken 25-6 Ul”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.