ZENS Power Bank Dual Wireless Charger 9000 mHa

327 kr.

Oplev ultimativ frihed med ZENS Power Bank – en trådløs oplader og power bank i ét. Lad din telefon og smartwatch samtidig og vær altid i kontakt.

Køb her

Varenummer (SKU): 5372800315984855 Kategori:

Med ZENS Power Bank Dual Wireless Charger får du en fantastisk opladningsløsning, der kombinerer bekvemmeligheden ved trådløs opladning med den ekstra magt fra en power bank. Denne innovative enhed med en imponerende kapacitet på 9000 mAh er designet til at holde dig forbundet og fuldt opladet, uanset hvor du befinder dig.

Med den trådløse opladningspude kan du blot placere din kompatible enhed ovenpå den elegante matte overflade, og opladningen starter øjeblikkeligt. Slip for besværet med rodede kabler, og oplev den ultimative frihed, mens du oplader din telefon eller tablet hurtigt og effektivt.

Denne power bank er også udstyret med to output-stikforbindelser og en hurtigladeteknologi, der giver dig mulighed for at oplade op til to enheder samtidigt. Uanset om det er din smartphone, tablet, smartwatch eller Bluetooth-højttaler, kan du være sikker på at holde dem alle opdaterede og fuldt opladet.

Med en kompakt størrelse og en moderne, stilfuld finish er ZENS Power Bank Dual Wireless Charger ideel til at have med på farten. Den passer nemt ned i din taske eller lomme, så du aldrig går glip af en opladningsmulighed. Og med dens solide byggekvalitet er den den perfekte ledsager i enhver situation.

Tag kontrol over din opladning og frigør dig fra bøvlet med ledninger og stikdåser. Invester i ZENS Power Bank Dual Wireless Charger, der ikke kun er en praktisk løsning, men også en stilfuld tilføjelse til din hverdag. Opnå en ny standard for opladning og nyd den frihed, det giver at være fuldt opladet, uanset hvor du går.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “ZENS Power Bank Dual Wireless Charger 9000 mHa”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.